TALK - Foredrag og workshop

En af de foredrag du allerede nu kan deltage i eller bestille til din virksomhed er: TALK about it!

TALK about it!

  • Hvad stiller du op, når et barn eller ung tydeligvis har brug for hjælp men afviser, at tale om det?
  • Hvordan får du et barn eller ung til at slippe sin modstand og samarbejde?
  • Hvordan får du det generte barn til at komme mere ud af sin komfortzone.
  • Hvordan kan du hjælpe den vrede unge mand til bedre selvregulering?
  • Hvordan støtter du barnet med det lave selvværd?

Det er nogle af de emner som TALK about  it!” foredrag eller workshop kommer ind omkring.

Jeg vil undervejs på workshoppen eller foredraget TALK about it!, give tilhørerende relevant teoretisk indsigt, krydret med jordnære praksiseksempler, inspireret fra min mangeårige psykoterapeutiske praksis med daglige samtaler med børn, unge og deres familier.

Når børn og unges liv slår knuder og gør ondt, har de brug for voksne der kan møde dem relationelt og i øjenhøjde. Voksne der kan hjælpe barnet eller den unge til at forstå sig selv og til at mentalisere. De har ofte brug for hjælp til at kunne give udtryk for det, der sker inden i dem og dermed få relevant støtte.

Børn og unge har brug for voksne der tør være voksne, samt ved hvordan, tør og kan blive i kontakten, når de er i følelsesmæssig smerte. De har brug for voksne der kan rumme egen smerte ved at stå der. Alt dette så børnene og de unge holder op med at sige: ”Du forstår ingenting!” og du føler dig magtesløs.

Formålet med foredrag og workshoppen ”TALK about it ! er, at du bliver den voksen der hjælper børn og unge til at leve et barne – eller ungdomsliv med øget selvværd, robusthed, livsgejst og selvkærlighed. At blive en sund og glad udgave af sig selv.

Målet er at give dig som voksen inspiration til hvordan.

TALK som er den samtalemodel foredraget og workshoppen ”TALK about it !”tager sit afsæt i, er vokset ud af Susanne Schwartaus mangeårige uddannelser og praktiske arbejde og samtaler med børn, unge og deres forældre siden 98.

T.A.L.K – er en samtalemodel til den transformerende samtale med børn og unge . En samtalemodel til den svære samtale med børn og unge. TALK – modellen er en konkret guiden og henvender sig til dig, der har eller møder børn og unge i din rolle som psykolog, pædagog, lærer, socialrådgiver, coach, psykoterapeut, forældre eller lign.

Smil på læben og eftertænksomhed med hjem. Du lytter, mærker og lærer indefra og ud.

Du får også to helt konkrete redskaber til at få børn og unge i tale, som du kan gå direkte hjem og bruge i dine næste samtaler med børn og unge. De vil elske dig for det.

Susanne Schwartau

Tilmelding:

Jeg afholder løbende TALK foredrag & workshops. Er der ikke en officielt dato på siden her så kontakt og hør nærmere eller hold øje herinde på siden, eller min facebook side.