Om Marte Meo

Mødeøjeblikke gør forskellen for dig og dem derude.

Bliver du længe nok i kontakten til at der sker en udveksling af energi og nærvær? Når du både at give og modtage i kontakten?

Mødeøjeblikke – at blive lidt i øjenkontakten sætter spor i os. Vi mærker at vi to har noget særligt sammen. kærlighedshormonet udskilles i kroppen. Vi har alle brug for at føle os set og være særlige. Det går lige ind, hvis vi lukker op for det og tillader det adgang.

I en travl hverdag kan vi ende med at give og give, uden at give det vi alle har brug for. Den vi gav til fik en krumme, så var vi væk. Du kan ende med at stå tilbage og føle dig som en indtørret rosin, hvis vi bliver ved sådan. Juicen suges ud af os, som om en masse har haft et sugerør inden i os.

Vi har alle travlt ind i mellem. Men det tager kun et øjeblik at give og modtage de dejlige berigende og nærende mødeøjeblikke.Bliv blot et par sekunder mere…. det tager kun et øjeblik at mødes rigtigt. Se ind i hinandens sjæl og mærk dit og den andens bankende hjerte.Så mærkes livet og så det gratis!

Lad os samle til bunke.Tag for dig af mødeøjeblikkene. Jo mere vi tager, jo mere giver vi også. Din indre rosin ændre form til en saftig lækker og sprød vindrue.

Go for it!

Jo mere du tager. Jo mere giver du. Så vær grådig.

Kh Susanne