Kan du følge med dig selv?

Mærk efter i din krop, om den blot er med dig som et tomt hylster. 

Er du afspændt og i balance eller trækker du kun dit vejr i det øverste af brystet. Måske er din krop mere eller mindre anspændt unødigt. Måske kan du slet ikke mærke din krop men blot ” høre” dine tanker.

Hvis det sidste er tilfældet, tyder det på ,at du ikke kan følge med dig selv. Noget af dig er ikke med. Noget af livet i dig kunne shine mere. Noget af dit liv, kan blive mere afstresset og i balance. Noget af dig lever ikke fuldt ud. Med den nydelse, ro, balance og grin det fører med sig.

Du har mulighed for at blive en udvidet udgave af dig selv. En udgave hvor du kan følge med dig selv. Til lykke for dig og dine kære. Alt det gode du gør for dig, kommer dem der virkelig elsker dig, til gode.

Jeg har knoklet med flytning, renovering og holde om og holde af børn, så meget at jeg begyndte at bevæge mig fra rum til rum,som om jeg havde travl. En indre energi sagde skynd dig. 

Jeg opdagede, at jeg ikke kunne følge med mig selv. Som om min krop bevægede sig hurtigere end min energi/ sjæl/ psyke.

Ærlig talt vil det nok ikke gøre en nævneværdig positiv forskel i brøkdele af sekunder eller på udfaldet af det jeg når, at bevæge mig rundt på den måde.

Så jeg måtte stoppe mig selv. Bevæge mig bevidst langsommere. Mærke mere og trække mit vejr længere end ned til det øverste af brystkassen.

Så faldt der ro på og min krop, sjæl og sind blev genforenet. Nu kan jeg leve i min travlhed og ikke kun overleve. 

Ofte venter vi mennesker på, at når først vi er ovre det eller det, eller tjener mere eller har mere tid, er slankere, smukkere, klogere, eller i næste mdr såååå. Kender du også det? 

Hvorfor ikke beslutte, at leve på en måde NU, der faktisk gør dig godt og beriger dig selv og dine kære.

Jeg er tilbage i mig selv for nu. Hvor er du henne? Og hvor ønsker du at være?

Kh Susanne der er kommet hjem igen ❤